Enkelt recept på tunna revbensspjäll s.k. spareribs som du antingen steker i ugn eller grillar på grillen. Passar bra så väl på sommaren som på vintern till julbordet. Du kan så klart variera kryddningen efter eget tycke och smak.
Tack för ett enkelt recept, då sätter jag väl igång nu, ska vara med på julbordet om några timmar.
✏️Skrivet av magnus
Hej!
Ett tips är att du kör dem i 120`c i ca 2tim och vänder dom vart 20é minut tills köttet börjar släppa ifrån benen. ta sedan ut dem och bred på önskad glaze. dra upp ugnen i 225`c och griljera dem tills de får fin färg på båda sidorna. mörare och saftigare revben får man leta efter. =)
✏️Skrivet av Mara Lundh
Jag bara älskar dina recepten 👌
✏️Skrivet av ann
Kan med lyckat resultat frysa svalnade grillade tunna revbensspjäll och hur ska jag i såna fall värma upp dem till julhelgen?
✏️Skrivet av marie ackell
Jag kokar inga revben. Inte tjocka heller. Vad är poängen? Man förkokar ju inte karré eller skinkstek..?!?
Välkommen till min receptsajt och matblogg! Det är jag som gjort alla recept och programmerat sajten! Hoppas du hittar
något som faller dig i smaken! /Susanne Jarl