Fantastiskt god fläskfilé marinerad med citron som serveras kall. Köttet blir saftigt. Perfekt att förbereda dagen innan. Passar bra på buffé, till lunch eller middag. Gott och lyxigt!
Tid: en timme
4 portioner
Näringsvärde per portion (254 g): 437 kalorier, 17 g kolhydrater, 27 g fett, 31 g protein
Hej, om man ska göra köttet dagen innan, då antar jag att man inte ska skiva upp köttet när det ligger i marinaden?
Utan att man skivar kanske någon timme innan man ska servera och häller på marinaden lite snyggt på ett serveringsfat?
Eller hur har du gjort?
✏️Skrivet av Lisa
Hej igen. Nu såg jag att det går bra över natten. Läste för slarvigt 😀
✏️Skrivet av Lisa
Hej Susanne. Jag ska förbereda köttet dagen innan. Hur länge behöver köttet ligga i marinaden? Ett par timmar? Eller över natten?
✏️Skrivet av Josefin
Hej! Ska göra detta dagen innan jag ska servera, ska jag ändå skiva upp köttet och hälla på marinaden dagen innan?
✏️Skrivet av Kerstin
Hej!
Marinerad fläskfilé med citron fantastiskt god! Gjorde den förra sommaren och den blev otroligt uppskattad. Nu ska jag göra den igen men glömt vilken sorts olivolja jag använde, det finns så många att välja på, tacksam för ett råd. Tycker vissa är för beska i smaken. Tacksam för råd.