Panerad rödspätta
Att panera rödspätta är enkelt och det går snabbt att steka. Servera gärna med den goda kalla fisksåsen. Annars är även citronsås gott till.
Panerad rödspätta serverad med kokt potatis och kall fisksås.
Tid: 10 minuter
4 portioner
Ingredienser:
Serveringsförslag:
Gör så här:
Serveringstips:
Hållbarhet och förvaring:
Stekt fisk håller sig minst 5 dygn i kylskåp.
Recept och foto: Susanne Jarl
✏️ Skrivet av Micke
2018-10-15 21:02
Tack för fint genomtänkt tips
⭐
webmaster
💬
Svar till
Magnus
✏️ Skrivet av Susanne
2016-06-11 14:34
Tack för tipset! Har inte provat det! :)
✏️ Skrivet av Magnus
2016-06-10 18:01
Har man en gång börjat använda pankoströbröd till detta så finns det ingen återvändo :)