Currypanerad rödspätta
Mycket gott recept på rödspätta panerad med curry. Servera med en god kall räksås, kokt potatis och kokta grönsaker och en klyfta citron.
Currypanerad rödspätta serverad med kall räksås, kokt potatis, kokt broccoli, kokta sockerärtor och en klyfta citron.
Tid: 30 minuter
4 portioner
Näringsvärde per portion (214 g): 489 kalorier, 15 g kolhydrater, 33 g fett, 33 g protein, 2 g fibrer
Ingredienser:
Ev: Serveringsförslag:
Gör så här:
Serveringstips:
Servera gärna med kokt potatis, en god kall sås, grönsaker och citron.
Hållbarhet och förvaring:
Förvara överbliven fisk i kylskåp, håller sig minst 5 dygn.
Recept och foto: Susanne Jarl
✏️ Skrivet av Tina Olander
2014-02-01 19:00
Väldigt gott med denna currypanering, och enkelt att laga. Rekommenderas varmt!