Oxfilé med svampsås
Riktigt god och lyxig varmrätt! Recept på hur du tillagar oxfilén så den blir perfekt.
En riktigt lyxig och god middag. På bilden serveras oxfilén med kantarellsås och ugnstekt potatis, lök och rödbetor med en timjankvist.
Tid: 1 timme
6 portioner
Ingredienser:
Svampsås:
Ugn:
Lär dig mer om ugnsinställningar Så gör du med en varmluftsugn
225 °C i mitten av ugnen i ca 10 minuter med över- och undervärme
Gör så här:
Serveringstips:
GI Tips:
Servera med bara grönsallad.
Recept och foto: Susanne Jarl
✏️ Skrivet av Daniel Linoubli
2013-02-07 02:52
Mycket gott och enkelt att tillaga. Vart väldigt uppskattat av sällskapet.
✏️ Skrivet av Ulla-Britt
2010-01-06 17:45
Mycket gott o mycket enkelt recept. rekomenderas verkligen.