Glutenfri rabarberpaj som smälter i munnen. Mycket god "marängaktig" rabarberpaj som verkligen rekommenderas även för icke-glutenallergiker. En favorit!
Tid: 40 minuter varav 20 min i ugnen
6-10 portioner
Näringsvärde per portion, beräknat på 10 portioner (77 g): 205 kalorier, 28 g kolhydrater, 9 g fett, 2 g protein, 0 g fibrer
Ja det går bra enligt andra som provat (finns att läsa bland kommentarerna). Men jag tror det är viktigt att tina och hälla bort isvatten så det inte blir för blött.
✏️Skrivet av Aino Hellström
Undrar om det går att använda frusna rabarber.
Tacksam för svar.
Aino
⭐
webmaster
💬Svar till
Maryann
✏️Skrivet av Susanne
Vad roligt att du tyckte så mycket om den och att du provat med hallon och jordgubbar också, låter gott!
✏️Skrivet av Maryann
Den godaste paj jag ätit. Funkar med hallon el jordgubbar åxå.
⭐
webmaster
💬Svar till
DaStraycat
✏️Skrivet av Susanne
Varsågod och tack! Bra att veta att det blir gott även med krusbär (med lite extra potatismjöl)! 😊👍