Knivar

knivar
Mina knivar som jag använder.

pil Recept där man kan använda Knivar

Använd välslipade knivar för att kunna arbeta snabbt och effektivt i köket.

Jag rekommenderar att man har följande knivar som ett minimum:

  • Brödkniv (tandat blad, som en såg)
  • Köttkniv (stor slät kniv)
  • Mindre kniv (mindre slät kniv)

Vill man ha fler knivar rekommenderar jag en grönsakskniv (med högre blad och gärna olivslipad).

Olivslipning innebär att bladet är försett med gropar som gör att skivorna lossnar lättare från knivbladet.

Text och foto: Susanne Jarl

Kommentarer

Kontroll   info
Vill du ha svar?
info

Visa alla kommentarer

Susanne Jarl
Välkommen till min receptsajt och matblogg! Det är jag som gjort alla recept och programmerat sajten!
Hoppas du hittar något som faller dig i smaken!
/
facebook instagram twitter Pinterest