Mycket god tårta med mörk chokladbotten och en ljuvlig lingonmousse med vit choklad. Lagom söt. Går bra att förbereda och förvara i kylen eller frysen.
175 °C i nedre delen av ugnen i 30 minuter med över- och undervärme
Gör så här:
Planeringstips:
Tårtan går bra att göra i förväg och förvara i frysen eller om du gör den dagen innan kan den förvaras i kylskåp.
Hållbarhet och förvaring:
Tårtan kan förvaras i kylskåp eller frys. Den håller sig minst 5 dygn i kylskåp men före servering rekommenderar jag att inte ha den i kylskåp mer än ett dygn. Förvara den i frysen istället om du vill göra den längre i förväg. I frysen håller den sig minst en månad.
Välkommen till min receptsajt och matblogg! Det är jag som gjort alla recept och programmerat sajten! Hoppas du hittar
något som faller dig i smaken! /Susanne Jarl