Räkröra med gurka

Recept på en god räkröra som går snabbt att göra. Passar bra som förrätt.
Räkröra med gurka
Räkröra med gurka på rostat bröd.
utskrift Skriv ut   länk Kopiera länk   e-posta länk Mejla
Timglas Tid: 10 min
Portioner 2 port

Ingredienser:

Gör så här:

Tina räkorna om de är frysta och låt dem torka så mycket som möjligt annars blir röran blaskig.

Hacka röd lök eller gräslök. Skär gurkan i små små bitar.

Blanda crème fraiche, majonnäs, salt, gurka, lök och räkor.

Låt gärna stå i kylen minst 1 timme.

Vid servering: Rosta 2 skivor av brödet. Fördela röran på de två mackorna. Servera genast.

Recept och foto: Susanne Jarl

Kommentarer och betyg

Kontroll   info
Vill du ha svar?
info
💬 Svar till Helena ✏️ Skrivet av Susanne
Ja det går nog bra.
✏️ Skrivet av Helena
Kan man förbereda röran en dag innan?
✏️ Skrivet av Jenny
Vi tillsatte ägg och det blev kanongott! Lätt att göra och kommer definitivt göras igen.
✏️ Skrivet av Patrik Karlsson
Jag hade senap och de var jätte gott!
✏️ Skrivet av Emmsan
Det här var gätte gott:)

Visa alla kommentarer

Susanne Jarl
Välkommen till min receptsajt och matblogg! Det är jag som gjort alla recept och programmerat sajten!
Hoppas du hittar något som faller dig i smaken!
/
facebook instagram twitter Pinterest