Räkröra med gurka
Recept på en god räkröra som går snabbt att göra. Passar bra som förrätt.
Räkröra med gurka på rostat bröd.
Tid: 10 min
2 port
Ingredienser:
Gör så här:
Tina räkorna om de är frysta och låt dem torka så mycket som möjligt annars blir röran blaskig.
Hacka röd lök eller gräslök. Skär gurkan i små små bitar.
Blanda crème fraiche, majonnäs, salt, gurka, lök och räkor.
Låt gärna stå i kylen minst 1 timme.
Vid servering: Rosta 2 skivor av brödet. Fördela röran på de två mackorna. Servera genast.
Recept och foto: Susanne Jarl
⭐
webmaster
💬
Svar till
Helena
✏️ Skrivet av Susanne
2023-12-31 00:18
Ja det går nog bra.
✏️ Skrivet av Helena
2023-12-30 16:06
Kan man förbereda röran en dag innan?
✏️ Skrivet av Jenny
2009-09-04 20:37
Vi tillsatte ägg och det blev kanongott! Lätt att göra och kommer definitivt göras igen.
✏️ Skrivet av Patrik Karlsson
2009-05-21 12:16
Jag hade senap och de var jätte gott!
✏️ Skrivet av Emmsan
2008-01-01 21:30
Det här var gätte gott:)