Räk- och pepparrotsfyllda ägg
Mycket gott och enkelt recept på ägghalvor fyllda med pepparrot och räkor. Passar bra som förrätt, gärna tillsammans med en sillbit eller på en buffé.
Ägghalvor fyllda med pepparrot och räkor serverade med två bitar sill. Ett recept på enkel och god förrätt.
Tid: 20 minuter
4 portioner
Ingredienser:
Ev: Servering:
ev. 8 st bitar av citronsill eller annan valfri sort
Gör så här:
Planeringstips:
Gör gärna kvällen före servering och förvara övertäckt i kylskåp.
Hållbarhet och förvaring:
Förvara i kylskåp.
Recept och foto: Susanne Jarl
⭐
webmaster
💬
Svar till
christina
✏️ Skrivet av Susanne
2010-07-04 09:56
Jag tror smaken blir till det bättre om du gör blandningen kvällen innan!
✏️ Skrivet av christina
2010-07-02 19:21
Har inte prövat denna förrätt men kommer ev ha den till ett bröllop. Min fråga är om smaken blir till det sämre om man gör blandningen kvällen innan?