Så mycket enklare kakor än så här kan det knappast bli. Endast tre ingredienser och de är klara på 20 minuter. Mycket goda och knäckiga havrekakor som dessutom är glutenfria.
Laktosfritt - Smör innehåller nästan inget laktos så nästan alla laktosintoleranta kan äta smör men annars finns laktosfritt smör att köpa.
Glutenfritt - Havregryn är glutenfritt men kan innehålla spår av gluten eftersom de ofta tillverkas i samma fabriker som produkter som innehåller gluten. För de som är superintoleranta mot gluten och inte ens tål spår av gluten så finns det ren havre att köpa som är helt glutenfri.
kanongoda. gick åt som smör i solsken. bakade dom till mitt jobb, så där tänker man på dom som inte tål visa saker.
✏️Skrivet av Anna
Funkar även utan formar! Då i en liten långpanna. Skära i rutor. Smuligt men god. Receptet fanns i en "Sju sorters kakor" som vi hade från 40-talet.
✏️Skrivet av Janne
Fantastiskt recept! Brukar lägga i frysta klickar med Nutella i mitten innan man bakar dom i ugnen.
✏️Skrivet av Lisa Schröder;Jag
Reklam över receptet!!
⭐
webmaster
💬Svar till
Therese
✏️Skrivet av Susanne
Ugnen ska vara inställd på över- och undervärme. Det är standard och gäller alla recept om jag inte särskilt skrivit just varmluftsfunktion. Läs gärna mer om varmluftsugn.
Välkommen till min receptsajt och matblogg! Det är jag som gjort alla recept och programmerat sajten! Hoppas du hittar
något som faller dig i smaken! /Susanne Jarl