Undrar om det går att byta ut rabarber mot hallon och behålla samma recept på degen?.
hälsn helena
⭐
webmaster
💬Svar till
Lotta
✏️Skrivet av Susanne
Låter jättegott! Tack för tipset! :)
✏️Skrivet av Lotta
Ersatte ca hälften av rabarbern med frysta hallon och gräddade muffinsen i ca 10 minuter. De blev saftiga och jättegoda. Kommer definitivt att göras igen! :)
⭐
webmaster
💬Svar till
Karin Thulin
✏️Skrivet av Susanne
Ja det går nog bra både med potatismjöl och vetemjöl, det fyller ju samma funktion - att suga upp vätskan från rabarbern så att inte muffinsarna blir blöta och kladdiga. Om den frusna rabarbern är väldigt blöt så kan du ta lite mera potatismjöl.
✏️Skrivet av Karin Thulin
Hej..Jag undrar om jag kan ta lite potatismjöl och socker istället för vetemjöl och socker, om rabarberna varit frusna?