Pannacotta har relativt lågt GI för att vara en dessert eftersom den inte innehåller så mycket socker.
Variationstips:
Strösockret kan bytas ut mot canderel strö så blir pannacottan sockerfri.
Planeringstips:
Pannacottan kan stå utan garnering i kylskåp i åtminstone 2 dygn före servering. Täck gärna över med plastfolie. Garneringen kan läggas på några timmar före servering.
Hållbarhet och förvaring:
Pannacotta förvaras i kylskåp och håller sig ca 5 dygn.
Virkelig dejlig hjemmeside med fine og gode illustrationer nemt at gå til. Jeg vil glæde mig til at prøve flere af de mange gode opskrifter og er glad for at have fundet denne side. Jeg er bosiddende i Danmark men elsker det svenske. tack så mycket
✏️Skrivet av Berit
Jag har provat många av dina recept utan att misslyckas med något. De har varit lätta att följa trots att de från början verkat krångliga, så tack så mycket och fortsätt med dina underbara skapelser!💕
✏️Skrivet av Mimo
Kan man servera med lite choklad till eller blir det en konstig smak då?
⭐
webmaster
💬Svar till
Patrik
✏️Skrivet av Susanne
Ja det tror jag går alldeles utmärkt!
✏️Skrivet av Patrik
Hej! Går det bra att använda sig av laktosfri vispgrädde?