Köp "extra creamy" kokosmjölk eller kokosgrädde som brukar vara utan tillsatser till skillnad från många vanliga sorter kokosmjölk.
Planeringstips:
Går bra att göra 1-2 dygn före servering. Även de rostade kokosflingorna kan läggas på så fort pannacottan stelnat. Vänta helst med att garnera med bär och citronmeliss fram till någon timme före servering.
Hållbarhet och förvaring:
Håller sig 5 dygn i kylen men är fräschast mellan 1-2 dygn.
Hej!
Det finns något som heter Vegegel från Dr. Oetker, som kan användas av vegetarianer, eller de som av andra orsaker vill/bör utesluta animaliskt gelatin. Det finns i välsorterade affärer.
Lycka till!
//Lotta
⭐
webmaster
💬Svar till
sima
✏️Skrivet av Susanne
Ja du kan klicka på gelatinblad i receptet för att få info om detta. Du kan även söka på sajten efter gelésocker och läsa om det. Gelatinblad och socker kan ersättas med gelésocker. Sedan finns även något som heter agar agar men det har jag inte provat själv.
✏️Skrivet av sima
Hej
Jag kan inte äta gelatin, kan jag använda något annat istället för gelatinblad?